.st0{fill:#FFFFFF;}

Οφέλη από τις θήκες κινητών 

 24 Σεπτεμβρίου, 2021

By  admin

Το κινητό μας αναμφίβολα αποτελεί το σημαντικότερο αντικείμενο πλέον της καθημερινότητας μας και για αυτό επιλέγοντας διαφόρων ειδών θήκες κινητών προσπαθούμε να το έχουμε πάντα προστατευμένο και όμορφα διακοσμημένο. Οι θήκες κινητών κυκλοφορούν σε μια τεράστια γκάμα για κάθε μοντέλο προκειμένου ο καθένας να βρει και να επιλέξει αυτήν που του ταιριάζει καλύτερα.

Η ποικιλία είναι τεράστια με σχέδια και χαρακτηριστικά που καλύπτουν όλα τα μοντέλα κινητών που κυκλοφορούν αλλά και το στυλ και τον διαθέσιμο προϋπολογισμό του κάθε χρήστη. Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα και επιδιώκει να καλύψει την προστασία του κινητού του με διαφορετικές διαβαθμίσεις και επιλογές.

Υπάρχουν πολλών ειδών θήκες κινητών η καθεμία με τα δικά της δυνατά σημεία. Τα οφέλη τους είναι πολλά και ο καθένας θα πρέπει να επιλέξει την κατάλληλη για την προστασία του κινητού του. Παρακάτω λοιπόν ετοιμάσαμε ένα ολοκληρωμένο κείμενο στο οποίο θα ενημερωθείς αναλυτικά για τα οφέλη που προσφέρουν στα κινητά μας οι θήκες προστασίας. 

Θήκες κινητών: Γιατί να επιλέξεις μια και για το δικό σου μοντέλο;

Επιλέγοντας μια θήκη κινητού γνωρίζεις πολύ καλά πως αυτή προστατεύει άμεσα και αποτελεσματικά το Smartphone σου. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλέξεις μια καλής ποιότητας θήκη η οποία ανάλογα με το υλικό κατασκευής της θα κρατήσει το κινητό σου σε καλή κατάσταση, προστατευμένο και θα αυξήσει την συνολική διάρκεια ζωής του.

Ειδικά όταν έχεις επενδύσει σε ένα ακριβό κινητό η επιλογή μιας καλής και κατάλληλης για το κινητό σου θήκη είναι απαραίτητη. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο στην αγορά είναι διαθέσιμες θήκες για κάθε μοντέλο κινητού και σε εξαιρετικά προσιτέ τιμές. Οι θήκες άλλωστε πέρα από προστασία από την καθημερινή τριβή αποτελούν και μια μοναδική πρόταση για να διακοσμήσεις με βάση το στυλ και την προσωπικότητα σου το κινητό σου.

Οι θήκες κινητών έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν και να προστατεύουν τα κινητά μας τηλέφωνα. Πλέον κυκλοφορούν σε μια μεγάλη γκάμα για να μπορούν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο και στις σύγχρονες απαιτήσεις μας. Κυκλοφορούν σε διαφόρους τύπους στην αγορά όπως είναι οι δερμάτινες θήκες, αυτές από σιλικόνη, αυτές με υλικά ειδικά για να παρέχουν προστασία από πτώσεις και κραδασμούς. Θα βρεις επίσης θήκες για τη ζώνη και το μπράτσο για να τρέχεις και να αθλείσαι άνετα. Ότι και να διαλέξεις γνώμονα σου πάντα θα έχεις τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας σου.

Πιο αναλυτικά λοιπόν, εμείς θα σου παρουσιάσουμε όλα τα οφέλη που έχεις επιλέγοντας μια θήκη κινητού.

1.Οι θήκες κινητών προσφέρουν υψηλή προστασία στο κινητό σου 

Οι θήκες αποτελούν το βασικό μέσο για να προστατέψεις σε μεγάλο βαθμό το κινητό σου. Φέρουν χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας και μπορείς να βρεις μοναδικά σχέδια σε πολύ οικονομικές τιμές. Είναι σημαντικό αν έχεις ένα ακριβό κινητό να το προστατεύεις από την καθημερινή χρήση και από ενδεχόμενα χτυπήματα και φθορές.

Πολλές είναι οι περιπτώσεις που μπορεί το κινητό σου να σου πέσει, να γεμίσει νερά ή άλλα ροφήματα αν το αφήσεις πάνω σε ένα τραπέζι χωρίς θήκη, να γρατζουνηθεί και πολλά ακόμη. Μεριμνώντας για την ασφάλεια του όμως μπορείς να παίζεις άφοβα τα διαδραστικά παιχνίδια σου, να μην αγχώνεσαι με κάθε πτώση που μπορεί να έχει ή την όποια ζημία μπορεί να πάθει.

Αν από την άλλη ανήκεις και εσύ στην κατηγορία εκείνων που οι πτώσεις αντικειμένων και του κινητού τους πιο συγκεκριμένα αποτελεί συχνό φαινόμενο είναι επιτακτική η ανάγκη να προμηθευτείς την κατάλληλη θήκη. Υπάρχουν θήκες κατασκευασμένες με ειδικά υλικά και με δυνατότητα απορρόφησης κραδασμών σε κάθε ενδεχομένη πτώση. Η προστασία είναι το πάν λοιπόν για αυτό και πρέπει να μεριμνήσεις για αυτή του κινητού σου.

2.Επιμηκύνουν τη διάρκεια ζωής του κινητού σου 

Οι θήκες κινητών έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με σκοπό να προσφέρουν στο κινητό σου μια ασφάλεια ζωής. Όσο καλύτερα έχεις μεριμνήσει για την επιλογή της κατάλληλης θήκης για το κινητό σου τόσο έχεις φροντίσει ώστε να επιμηκύνεις την διάρκεια ζωής αυτού. Το κινητό σου όσο δεν έχει κάποια θήκη είναι εκτεθειμένο σε ένα μεγάλο αριθμό κινδύνων.

Από άποψη υλικού, θα βρεις μια ευρεία γκάμα με διαφορετικά υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένες οι θήκες. Η  υψηλότερη αντοχή του υλικού της θήκης εξαρτάται και από την προστασία που θες να προσφέρει στο κινητό σου. Υπάρχουν πολλών ειδών υλικά κατασκευής το καθένα από τα οποία φέρει ξεχωριστά στοιχεία.  Οι θήκες από σιλικόνη ξεχωρίζουν διότι αποτελούν τις πιο ανθεκτικές θήκες.

Υλικά κατασκευής: Σκληρές και μαλακές θήκες κινητών

Όσον αφορά τώρα το υλικό οι θήκες χωρίζονται επίσης σε δύο ευρύτερες κατηγορίες, τις σκληρές και τις μαλακές θήκες. Κατά την επιλογή της θήκης του κινητού μας πρέπει να λάβουμε υπόψη την χρήση για την όποια την θέλουμε και φυσικά αν μας αρέσει. Αν για παράδειγμα αγαπάς τα σπορ και έχεις πάντα μαζί σου το κινητό σου τότε είναι ένα στοιχειό το οποίο θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου κατά την επιλογή της θήκης σου.

Γιατί να επιλέξω μια σκληρή θήκη κινητού;

Με τον όρο σκληρή θήκη κινητού αναφερόμαστε γενικά στις θήκες οι οποίες είναι κατασκευασμένες από υλικά όπως πλαστικό, μέταλλο και ξύλο. Κατά βάση το κύριο χαρακτηριστικό των θηκών αυτών είναι ότι είναι άκαμπτες. Αυτό τις καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικές στις γρατζουνιές αλλά είναι πιο εύκολο να σπάσουν καθώς δεν έχουν καθόλου ευλυγισία. Ενώ αν αθλείσαι καθημερινά και σε έντονους ρυθμούς δεν σου καλύπτουν ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα προστασίας από κραδασμούς.

Κατά βάση οι σκληρές θήκες απευθύνονται σε όσους δεν κάνουν «βαριά» χρήση στο κινητό τους. Σε αυτούς προφέρουν μια ικανοποιητική προστασία και τους δίνουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, διότι κυκλοφορούν σε πάρα πολλά. Είναι αρκετά λεπτές και οικονομικές και μπορείς να επιλέξεις παραπάνω από μια για να αλλάζεις τακτικά την εμφάνιση του κινητού σου.

Γιατί να επιλέξω μια μαλακή θήκη κινητού;

Από την άλλη έχουμε τις μαλακές θήκες κινητών οι οποίες είναι κατασκευασμένες από υλικά όπως σιλικόνη, δέρμα και καουτσούκ. Τα συγκεκριμένα υλικά δεν φέρουν μεταξύ τους κοινά χαρακτηριστικά. Κατά βάση οι θήκες αυτές απορροφούν τους κραδασμούς, στοιχειό που τις κάνει και πιο ανθεκτικές από άποψη υλικού και προστασίας.

Στα πλεονεκτήματα τους συμπεριλαμβάνεται φυσικά και το γεγονός ότι προσαρμόζονται απόλυτα στο σχήμα του κάθε κινητού, τοποθετούνται πάρα πού εύκολα, μπαίνουν κα βγαίνουν χωρίς κάποια δυσκολία και προστατεύουν και το κινητό από το ενδεχόμενο να γρατζουνιστεί κατά την αλλαγή της θήκης που ήδη έχει με κάποια άλλη. Οι θήκες από μαλακό καουτσούκ που καλύπτουν το κινητό σε όλα τα σημεία, εκτός από την οθόνη αποτελούν και τις θήκες αυτές που προσφέρουν την καλύτερη προστασία στα κινητά.

Στα αρνητικά στοιχεία τους είναι ότι είναι ογκώδεις και μπορεί να μην είναι ότι πιο πρακτικό για κάποιον που θέλει να έχει στην τσέπη του το κινητό του.  Υπάρχουν βέβαια και οι θήκες από δέρμα που είναι πιο λεπτές και κομψές και προτιμούνται πολύ από όσους θέλουν μια διακριτική και καλή συγχρόνως προστασία για το κινητό τους. Φυσικά κοστίζουν κάτι παραπάνω από τις άλλες και είναι πιο ευαίσθητες στις γρατζουνιές.

Ολοκληρώνοντας υπάρχουν και οι θήκες σιλικόνης που είναι αρκετά λεπτές και βγαίνουν σε πολλά χρώματα και σχέδια. Δεν προσφέρουν μεγάλη προστασία σε σχέση με τις άλλες, τις μαλακές θήκες, διότι έχουν μικρό πάχος. Καλύτερες ωστόσο είναι οι θήκες που έχουν μαλακό κάλυμμα, το οποίο ενισχύεται επιπλέον από ένα στρώμα σκληρού υλικού. Αυτές ωστόσο είναι πιο ογκώδεις και ακριβότερες σε σχέση με τις υπόλοιπες.

3. Έχουν άψογη εφαρμογή στο κινητό σου 

Η θήκη που θα επιλέξεις για το κινητό σου τηλέφωνο αντιλαμβάνεσαι ότι θα πρέπει να ταιριάζει άψογα σε αυτό. Οι θήκες προσφέρουν ευελιξία και εφαρμογή που ταιριάζει απόλυτα στο μοντέλο του κινητού σου.  Φυσικά είναι σημαντικό να αγοράσεις μια θήκη η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για το μοντέλο κινητού σου ώστε να εφαρμόζει και τέλεια σε αυτό.

Όταν η θήκη που αγοράσεις και χρησιμοποιείς για το κινητό σου του ταιριάζει τέλεια, προσφέρει επίσης και την καλύτερη δυνατή προστασία σε αυτό σε καθημερινή βάση.

4. Αντοχή και κάλυψη από τη θερμότητα και τη σκόνη

Αν ανήκεις σε αυτούς που εργάζονται υπό πολύ υψηλές θερμοκρασίες τότε οι θήκες κινητών με χαμηλή θερμική αγωγιμότητα είναι οι ιδανικές για σένα. Μπορείς επίσης να επιλέξεις μια τέτοια θήκη για την προστασία του κινητού σου τους καλοκαιρινούς μήνες. Ιδιαίτερα στην χώρα μας που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές το καλοκαίρι και είμαστε συχνά στην θάλασσα είναι καλό να έχουμε προστατέψει ανάλογα και το κινητό μας.

Ενώ επιλέγοντας μια θήκη κρατάμε το κινητό μας καθαρό, χωρίς σκόνη και άλλους λεκέδες και αν χρειαστεί καθαρίζουμε την θήκη και όχι το ίδιο το κινητό. Ενώ αν επιλέξεις μια θήκη με πορτάκι κρατάς συγχρόνως και την οθόνη του κινητού σου καθαρή.

5. Προσφέρουν κορυφαίο design και αισθητική στο κινητό σου

Δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε το design και την αισθητική στα οφέλη που προσφέρουν οι θήκες στο κινητό μας. Κυκλοφορούν θήκες με πάρα πολλά σχεδία, για όλα απολύτως τα γούστα. Γνωστές εταιρίες και brands επενδύουν στον σχεδιασμό θηκών καθώς το στοιχειό αυτό είναι κάτι που προσελκύει πάρα πολλούς χρήστες κινητών.

Αν σου αρέσει λοιπόν το στυλ και να είσαι cool ακόμα και μέσω της θήκης κινητού σου μπορείς να επιλέξεις μέσα από μια τεράστια ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και στυλ. Αν πάλι σου αρέσει η εμφάνιση του κινητού σου και τα χαρακτηριστικά και τα χρώματα του μπορείς να επιλέξεις μια εξίσου μοντέρνα διαφανής θήκη. Αυτή θα αφήνει ελεύθερο να φανεί το design του κινητού σου.

Οι θήκες είναι ένα όμορφο αξεσουάρ που όλοι οι χρήστες επιλέγουν για το κινητό τους. Κυκλοφορούν σε όμορφα και ξεχωριστά σχεδία και χρώματα. Δίνουν έναν επιπλέον χαρακτήρα στο κινητό σου ενώ παράλληλα σε εκφράζουν. Θα βρεις μοναδικές επιλογές για το μοντέλο κινητού σου ενώ μπορείς να επιλέξεις παραπάνω από μια. Ο εύκολος τρόπος τοποθέτησης και αφαίρεσης της θήκης σου δίνει την δυνατότητα να αλλάζεις θήκη ανάλογα με τη διάθεση σου και τις περιόδους της ζωής σου.

Το κινητό μας άλλωστε το έχουμε πάντα μαζί μας, το βλέπουμε συνέχεια μέσα στην ημέρα επομένως είναι πολύ σωστό και έξυπνο εκ μέρους μας να του έχουμε επιλέξει μια θήκη που θα μας γεμίζει χαμόγελο και αισθητική ικανοποίηση όταν την αντικρίζουμε.

6.Προσφέρουν ευκολία στο κράτημα, την αφή και άνετη πρόσβαση στο κινητό

Επιλέγοντας μια θήκη κινητού θα αντιληφθείς άμεσα την διαφορά στο κράτημα του κινητού σου. Αυτό που εννοούμε είναι ότι με την τοποθέτηση μια θήκης το κινητό γίνεται πιο σταθερό, δεν σου γλιστράει όταν το κρατάς. Επίσης μια θήκη βελτιώνει αισθητά και την εμπειρία του χρήστη και συνιστάται ιδιαίτερα για τα βίντεο, τα πολυμέσα και τους ήχους.

Επιπλέον, σου προσφέρει σταθερή αφή και θα βρεις θήκες κατασκευασμένες από αντιολισθητικό υλικό. Πολλές θήκες που μπορείς να βρεις και να επιλέξεις είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές, σταθερές και με ευχάριστη αφή, στοιχεία εξαιρετικά σημαντικά όταν μιλάμε για ένα αντικείμενο που χρησιμοποιούμε κάθε μέρα και πολύ. Πριν επομένως αγοράσεις μια θήκη έλεγξε ότι είναι βολική στο κράτημα και στην χρήση.

Τέλος, μια καλή θήκη κινητού σου προσφέρει και πλήρη πρόσβαση στην οθόνη αφής ενώ την προστατεύει συγχρόνως. Όπως αναφέραμε και παραπάνω πολλοί θέλουν να κρατούν προστατευμένο και την οθόνη του κινητού τους και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την αγορά μιας θήκης full cover. Αυτές έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες αυτών των χρηστών και για να προστατεύουν στο σύνολο το κινητό.

Θήκες κινητών: η σημασία τους στην καθημερινότητα μας

Συμπερασματικά λοιπόν, κατά την διαδικασία επιλογής της θήκης του κινητού σου θα πρέπει να δώσεις έμφαση στο μέγεθος της θήκης ώστε να εφαρμόζει σωστά στο μοντέλο του κινητού σου, να προστατεύει όσο το δυνατόν καλύτερο το κινητό από γρατσουνιές, ζημιές, φθορές και πτώσεις. Ενώ το αισθητικό κομμάτι είναι πολύ καθοριστικό για την τελική σου επιλογή καθώς η θήκη που θα επιλέξεις θες να έρχεται σε πλήρη αρμονία με το στυλ και τα γούστα σου.

Ελπίζουμε όλες οι παραπάνω πληροφορίες να σε ενημέρωσαν κατάλληλα και ολοκληρωμένα για τα οφέλη που έχουν οι θήκες κινητών. Είναι σημαντικό να επιλέγουμε αξεσουάρ τα οποία αναβαθμίζουν το κινητό μας, το προστατεύουν και συγχρόνως το διακοσμούν.

Με τον τρόπο αυτό ανανεώνουμε και την καθημερινότητα μας και φροντίζουμε για την καλύτερη ροή αυτής ακόμα και μέσω μικρών αλλαγών και επιλογών. Ήρθε η στιγμή λοιπόν να ανανεωθείς και επιλέξεις και εσύ μια ή και περισσότερες θήκες ιδανικές για το κινητό σου και με design που να ταιριάζει την προσωπικότητα σου.

INCASE BLOG TEAM 


όλα τα νέα για την τεχνολογία 

incase blog team 

Σχετικές αναρτήσεις:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>